ПОЛИТИКА

Резервации

След Ваше запитване и писмено потвърждение от наша страна за пожеланата резервация, ще Ви изпратим искане за плащане - за да се гарантира Вашата резервация изискваме депозит, който се равнява на 50% от сумата на нощувките. След получаване на депозита, ще Ви уведомим писмено.

 

Настаняване

След 14:00 часа. Ако пристигнете по-рано и Вашата стая / апартамент все още не е освободен, ние с удоволствие ще съхраняваме багажа Ви до момента, в който стаята Ви е готова.

 

Освобождаване

До 12:00 часа

 

Допълнително настаняване

За деца до 2 години предоставяме безплатно бебешка кошара. 
Деца до 12 години не се таксуват. Деца над 12 г се таксуват 25 лв/ нощувка.
Възрастни настанени на допълнително легло се таксуват 50 лв/ нощувка.

 

Политики на плащане

За резервиране на Вашата почивка, се изисква авансово плащане равняващо се на 50% от стойността на нощувките. При Last minutes резервации, стойността на нощувките се заплаща при пристигането Ви.
Приемаме плащания в брой или с карта.

 

Отказване

Искане за анулиране на резервация се приемат само по електронна поща на адрес: holidays@villakaliakra.com.
Можете да анулирате Вашата резервация без неустойка след писмено уведомление изпратено 7 или повече дни преди датата на планираното пристигане; в този случай капарото ще бъде възстановено след приспадане на разходите за парични преводи.
За пожелано анулиране между 6-я и 1-я ден от очакваната дата на пристигане, суми не се възстановяват.

 

Почистване

Стаите/ апартаментите биват основно почистени, преди да бъдат предоставени за нощувка. По време на Вашият престой, Вашата стая ще бъде ежедневно освежавана.

 

Общи правила

За съжаление не настаняваме домашни любимци.
Следваме строга политика като не позволяваме да се пуши вътре в помещенията. Вие можете да пушите на терасите и на другите означени за това места.